ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0620/450-1774
E-mail: hajni.szilagyi05@gmail.com
Facebook: Szilágyi Hajnal kozmetikus szakoktató

PROFILOM

Green peel mèlyhàmlasztàs →
O2 Balance kezelès
Lèzeres Mezoteràpia →
Anti-aging kezelèsek
Hagyomànyos kezelèsek ès masszàzs
Teljeskörű női ès fèrfi waxolàs
Szempilla lifting ès henna szemöldökfestès
Smink

ÁRLISTA

Árlista letöltése (PDF) →

K
ozmetikus szakoktató, BELNATUR és Dr Schrammek kozmetikus

Mióta eszemet tudom érdekeltek az emberek és hajtott a vágy, hogy valami jót-szépet adjak Nekik. Gyerekkori álmomat követve 11 éve végeztem kozmetikusként kiváló tanároknál és mesteremnél, akiktől a szakmai alázatott és a precizitás iránti igényemet is tanultam. Azóta folyamatosan a szakmában dolgoztam számtalan továbbképzésen, tanfolyamon bővítve a tudásomat.

2008-ban végeztem a Pécsi Tudomány Egyetem kozmetikus szakoktatói szakán. Ezután saját tanulok oktatása mellett 2010-2013 között a Corvin oktatási központban tevékenykedtem gyakorlati oktatóként.

2013-ban életem egy másik álma vált valóra, megszületett kislányom Szonja. Férjemmel együtt terelgetjük és ámulunk minden pillanatán. Kisgyermekes anyukaként még fontosabb lett számomra a megbízhatóság, az igényesség és a minőség.

Ezért amikor az Enchanter vezetője Dóri – kamaszkori barátnőm- megkeresett egy ajánlattal, nagy Örömmel mondtam Igent. Bár más a személyiségünk és a stílusunk, egy célért dolgozunk: minden vendég teste és lelke a legmagasabb szolgáltatást kapja, megújulva, kipihenten, felfrissülve távozzon tőlünk. Különböző aromákkal, masszázsokkal igyekszem elvarázsolni érzékeit, amiben a hagyományos eljárások, prémium minőségű gépek és a Belnatur termékcsalád segíti a munkám. Nagyon büszke vagyok, hogy 2015-től exkluzív környezetben ilyen kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt.

“A titok, hogyan leljük örömet munkákban, egyetlen szóban rejlik: KÍVÁLÓSÁG”Pearl Sydenstricker Buck

Várom szeretettel egy Varázslatos élményre!