ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0620/442-0394
E:mail: racz.dori@gmail.com
Instagram: raczdorasmink
Facebook: Rácz Dóra mesterkozmetikus – Makeup European Champion

PROFILOM

LONG TIME LINER sminktetoválás →
Lézeres mezoterápia →
AGE ATTRACTION
Sminkelés, sminkoktatás →
Kozmetikai kezelés REVIDERM termékekkel
REVIDERM magyarországi sminkese
Tartós szőrtelenítés →
Rádiofrekvenciás lifting kezelés

ÁRLISTA

Árlista letöltése (PDF) →

M
ESTERKOZMETIKUS, EURÓPA-BAJNOK SMINKES, üzletvezető, REVIDERM kozmetikus 
Általános iskolás koromban már tudtam, hogy kozmetikus leszek! Szüleim pályaválasztási feltérképező és segítő kérdéseikre mindig határozott ,,Kozmetikus akarok lenni, szépíteni szeretnék” választ adtam. Így indultam el e szépítő szakma első lépcsőfokain, feljebbjutásomban kiváló tanárok és a még kiválóbb mestereim segítettek. Tőlük kaptam útravalóként a kozmetikus, sminkes szakma alapköveit, a tökéletességre való törekvés és a folyamatos fejlődés, tanulás igényét.

2007-ben megnyitottam saját üzletemet, az Enchanter Szépségszalont, amely mára már sok vendégnek ad ,,otthont”. Célom, hogy mindenkor magas színvonalon igényes, szép környezetben tudjam megadni a nőknek és férfiaknak egyaránt járó nyugalom, pihenés lehetőségét a kozmetikai kezelések közben. Kezdetektől a Belnatur kozmetikai termékcsaláddal dolgozom.

2008-ban diplomát szereztem a Pécsi Tudomány Egyetemen a kozmetikus szakoktatói szakon, így szalonomban tovább folytattam a kozmetikus tanulók gyakorlati oktatását. Ezzel párhuzamosan a Corvin Köz Oktatási Központban 2013-as és 2014-es évfolyam gyakorlati szakoktatója voltam.

2022. OMC világbajnokságra készült sminkem

A sminkelés soha nem került mellékvágányra! Ez idő alatt is fáradhatatlanul tanultam, gyakoroltam. Sokat köszönhetek Mesteremnek, Kovács Barbarának, aki folyamatos tréningezése mellett 2013-ban a müncheni Európa-bajnokságon 1. helyezést értem el az alábbi munkámmal:

A 2013-as év az Európa-bajnoki cím mellett mèg a Mesterlevèl megszerzését tartogatta számomra.

Kifogyhatatlan lendületemet a szakmai elhivatottságom és a szépség iránti belső igényem adja. Remélem, hamarosan Önt is Vendégeim között üdvözölhetem.

Forduljon hozzám bizalommal!