Vendégeimnek szeretnék segítséget nyújtani a mindennapi ápolt megjelenéshez. Nem csak a bőrünk állapotának kell makulátlannak lennie, de a tökéletesen elkészített sminkre is törekednünk kell.

Higgyék el Hölgyeim a férfiak is észreveszik a rosszul választott színeket és a nem megfelelően felhasznált sminkanyagokat!

Ezért találtam/fejlesztettem ki egy teljes körű sminktanfolyamot a vendégek igényeinek megfelelően. Az oktatás legalább két alkalmat vesz igénybe.

Első alkalommal rövid összefoglalóval ismertetem meg a kedves tanulni vágyókat a smink elméletével, amely magába foglalja a színelméletet, technikaelméletet. Ezt követően megmutatom, hogyan készül el és hogyan készítheti el önmagának az egyéniségének, arcformájának megfelelő sminket. Lépésről-lépésre haladunk a tanulásban, amelyet végig mélyreható magyarázat ölel. 1-2 hét múlva eljön a tanfolyam második felvonása, a vizsga. Ekkor a már elsajátított ismereteket otthoni gyakorlás után előttem elkészíti, amelyet én folyamatosan ellenőrzök.

Természetesen, a már biztos kézzel végzett alapsminkek tovább tanulhatók, így lehetőség nyílik a fejlődni vágyóknak, hogy alkalmi sminkek elkészítését is megtanulják.