Rácz Dóra

MESTERKOZMETIKUS, EURÓPA-BAJNOK SMINKES, üzletvezető, REVIDERM kozmetikus
Általános iskolás koromban már tudtam, hogy kozmetikus leszek! Szüleim pályaválasztási feltérképező és segítő kérdéseikre mindig határozott ,,Kozmetikus akarok lenni, szépíteni szeretnék” választ adtam. Így indultam el e szépítő szakma első lépcsőfokain, feljebbjutásomban kiváló tanárok és a még kiválóbb mestereim segítettek. Tőlük kaptam útravalóként a kozmetikus, sminkes szakma alapköveit, a tökéletességre való törekvés és a folyamatos fejlődés, tanulás igényét.

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Szilágyi Hajnal

Kozmetikus szakoktató, BELNATUR és Dr Schrammek kozmetikus
Mióta eszemet tudom érdekeltek az emberek és hajtott a vágy, hogy valami jót-szépet adjak Nekik. Gyerekkori álmomat követve 11 éve végeztem kozmetikusként kiváló tanároknál és mesteremnél, akiktől a szakmai alázatott és a precizitás iránti igényemet is tanultam. Azóta folyamatosan a szakmában dolgoztam számtalan továbbképzésen, tanfolyamon bővítve a tudásomat.

TOVÁBB A PROFILOMRA →

2015-től 2018- ig jártam az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumába, ahol jeles osztályzattal végeztem. Már iskolás koromban is dolgoztam, a gyakorlati oktatásom során. Volt szerencsém kipróbálni magam egy belvárosi kozmetikában, de az utolsó másfél évem gyakorlati idejét az iskola belső tanműhelyében töltöttem. Örülök, hogy így alakult, mert mindkét helyen más és más dolgokat tanulhattam.

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Bemutatkozás hamarosan

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Enchanter Esztétikai Központ

Salétrom utca 9. – bejárat a József utca felől
Budapest 1085

Kapcsolat