Rácz Dóra

MESTERKOZMETIKUS, EURÓPA-BAJNOK SMINKES, üzletvezető, REVIDERM kozmetikus
Általános iskolás koromban már tudtam, hogy kozmetikus leszek! Szüleim pályaválasztási feltérképező és segítő kérdéseikre mindig határozott ,,Kozmetikus akarok lenni, szépíteni szeretnék” választ adtam. Így indultam el e szépítő szakma első lépcsőfokain, feljebbjutásomban kiváló tanárok és a még kiválóbb mestereim segítettek. Tőlük kaptam útravalóként a kozmetikus, sminkes szakma alapköveit, a tökéletességre való törekvés és a folyamatos fejlődés, tanulás igényét.

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Bozsódi Nikoletta

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ SZAKEMBER, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ
2010-ben végeztem Kéz és lábápoló,műkörömépítő szakemberként és azóta ezzel is foglalkozom! Màr akkor is a lábak szépítése állt közelebb a szívemhez és ez azóta sem változott! Aztán jött egy gondolat, mi lenne ha egy versenyen is megmérettetném magam, ezért elindultam a MOSZI országos lábápoló versenyén 2012-ben, ahol Szalon kategóriában I. helyezést értem el! Tudásomat szakmai továbbképzéseken folyamatosan bővítem!

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Szilágyi Hajnal

Kozmetikus szakoktató, BELNATUR kozmetikus 3-4D műszempilla stylist
Mióta eszemet tudom érdekeltek az emberek és hajtott a vágy, hogy valami jót-szépet adjak Nekik. Gyerekkori álmomat követve 11 éve végeztem kozmetikusként kiváló tanároknál és mesteremnél, akiktől a szakmai alázatott és a precizitás iránti igényemet is tanultam. Azóta folyamatosan a szakmában dolgoztam számtalan továbbképzésen, tanfolyamon bővítve a tudásomat.

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Kozák Lívia

Műkörömépítő
2017. szeptemberben végeztem el a kézapoló műköröm építő OKJ-s iskolát! Azóta a szakma szerelmese vagyok!
Folyamatosan képzem magam, lesem a különböző jobbnál jobb technikákat!
Nálam fontos a tartósság, összhatás és elegancia! Szeretem a kis körmöktől akár a hosszabb körmöket is megépíteni!

TOVÁBB A PROFILOMRA →

Enchanter Esztétikai Központ

Salétrom utca 9. – bejárat a József utca felől
Budapest 1085

Kapcsolat