Új bőr 5 nap alatt

Több mint 60 évvel ezelőtt Christine Schrammek megalkotta a válogatott gyógynövényekből álló keverékét, -mely enzimeket, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz- egy különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztó kezelést, az egyenletes és tiszta arcbőrért.

Lánya Dr. med. Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász később tovább fejlesztette és kiszélesítette ezeket a kezeléseket. A gyógynövényes hámlasztó kezelést szerte a világon szakképzett kozmetikusok és orvosok végzik. A gyógynövényes keverék mennyiségének változtatásával a GREEN PEEL® kezelések személyre szabhatóak a bőr állapota, és az elérni kívánt célok alapján.

A GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztást kizárólag 3 évnél nem régebbi, oklevéllel rendelkező kozmetikus, vagy orvos végezheti.

A Green Peel gyógynövényes hámlasztó kezelés hatékony megoldást nyújt a bőrnek és a testnek – minden bőrtípusnak, bármelyik korosztálynak, aknékezelésre, a napfénytől károsodott bőrre, feszesítésre, fiatalításra. Kérd szakképzett, Green Peel-oklevéllel rendelkező kozmetikusunk segítségét! Készséggel összeállít számodra egy személyre szabott kezelési tervet.

GREEN PEEL® Classic

Regeneráló és bőrmegújító kezelés peeling hatással

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”, a kezelés során egy alapos bőrdiagnosztizálás után a gyógynövényes keveréket bemasszírozzák a bőrbe. Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak és aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén- és tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll. Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást, arcon és testen is. Eredményesen alkalmazható tág pórus, zsíros, fakó, sápadt, rosszkeringésű és lassabb regenerálódó, a napfény által károsodott és megereszkedett anti-aging kezelésként is.

A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszűntethető, de mivel mindenki bőre más, így a bőr reakciója is különböző, ezért vannak, akiknél több alkalom is szükséges a kívánt eredmény elérése érdekében.

Ezalatt az idő alatt a bőrt speciális Dr. Schrammek bőrápoló termékekkel kell otthon ápolni. (A kezelés ára tartalmazza a speciális orvosi hatóanyagos ápoló szettet) A GREEN PEEL® CLASSIC gyógynövényes hámlasztó kezelés a hámlasztás után 5 nappal, szakember által végzett Beauty Finish tápláló-regeneráló kezeléssel ér véget, mely során a bőrtípusnak megfelelő értékes hatóanyagokkal látjuk el a rendkívül felvevőképes új bőrt.

Mi is történik?

A kezeléstől érezhetően fokozódik bőröd mikrokeringése miközben anyagcsere folyamatai is javulnak, így több oxigén és tápanyag tud eljutni a sejtekbe. Bőrtípustól és a kezelés intenzitásától függően a kezelés után három nappal a bőr elkezd hámlani. Ez a folyamat lehet gyenge, de akár erőteljes is az adott bőrtípustól és annak regenerálódási képességétől függően. Amikor a felső hámréteg természetes úton lehámlik, új, friss bőr keletkezik.
Hogy is van az az 5 nap?

1. nap: A GREEN PEEL ® CLASSIC kezelésnek köszönhetően bőröd saját regenerációs képessége a speciálisan finomra őrölt gyógynövényeket tartalmazó keverékkel végzett masszázstól beindul. A kezelt felület egyéntől függően piros lesz, enyhe égető érzést tapasztalsz, mint egy napozás utáni leégést követően.
Megkapod speciális otthoni bőrápoló csomagodat. A benne lévő termékek elősegítik a hámlást, a kezelés sikerességét, miközben védik a bőrt a nemkívánatos környezeti hatásoktól.

2. nap: Bőröd már csak enyhén piros. Kicsit húzódik és viszkethet is, de közben fényesen ragyogó is, ez egy természetes folyamat ilyenkor. Bőröd felkészül a megújulásra, h elengedje a már elfáradt bőrfelszínt.

3. nap: Máris láthatóvá válnak a hámlás első jelei. A bőr egyéni regeneráló képességétől függően ez a folyamat lehet erősebb és gyengébb is. Az átmenetileg száraz-hámló bőrt kényeztesd, tovább a speciálisan erre kifejlesztet értékes hatóanyagokat tartalmazó bőrápolókkal.

4. nap: A hámlás már szemmel látható. A legideálisabb, ha lehetőséged van rá, h otthon pihenteted és ápolód a bőröd. (Amennyiben ezt nem teheted meg, akkor is nyugodtan folytathatod munkás napjaid, de fokozottan ügyelj az ápolószerek használatára)

5.nap: Itt az ideje, hogy vissza gyere hozzánk a Beauty finish kezelésedre. Bőröd megújult és gyönyörű!

55000 Ft/alk.: Tartalmazza a Green peel Classic kezelést, otthoni ápoló csomag, illetve a Beauty finish kezelést.

GREEN PEEL® Energy

Vitalizáló és regeneráló bomba,erőteljes peeling hatás nélkül

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés mely energiával látja el a bőrt. Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül. A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó bőrproblémákat-tüneteket, halványítja a hegeket, pigment foltokat és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja az összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést illetve kúraszerűen igénybe venni. Főként azoknak ajánljuk, akik tartanak a classik kezelés erősségétől.

Green peel energy: 26.500 Ft /alk.

GREEN PEEL® Fresh-Up

Az azonnali szépítő kezelés az Életteli, sugárzó arcbőrért!

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket – életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, illetve ha már az első öregedésre utaló jelek már megjelentek. Igazi Jolly-joker kezelés.

Green peel Fresh UP: 22.000 Ft/ alk.