ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0620/415-1838

PROFILOM

Pedikűr →
CALLUX pedikűr →

K
ÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ SZAKEMBER, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ 
2010-ben végeztem Kéz és lábápoló, műkörömépítő szakemberként és azóta ezzel is foglalkozom! Màr akkor is a lábak szépítése állt közelebb a szívemhez és ez azóta sem változott! Aztán jött egy gondolat, mi lenne ha egy versenyen is megmérettetném magam, ezért elindultam a MOSZI országos lábápoló versenyén 2012-ben, ahol Szalon kategóriában I. helyezést értem el! Tudásomat szakmai továbbképzéseken folyamatosan bővítem!

Szívesen állok a problémàs lábakkal kapcsolatos kihívások elé, pl.: benőtt körmök kezelése, a fájdalmas sarokrepedések tisztítása, tyúkszemek eltávolítása! Emellett az esztétikai pedikűr is a szolgáltatásaim közè tartozik, melyet lakkozással vagy tartós lakkozással (lakkzselé) és japán polírozással is kiegészíthetünk!

Spa / luxus pedikűr

Spa és luxus pedikűrrel is várom vendégeimet, ezeket professzionális Cuccio Naturalé termékkekel végzem! Ezen tudásomat egy budapesti luxus szalonban szereztem! A Spa pedikűr az alap szolgáltatások mellett tartalmaz egy tengeri sós lábradírozást,amely a különböző bőrtipusnak megfelelő hatóanyagokat tartalmaz, majd ezt követi egy frissítő masszázs, mely felüdülés a lábnak a nap bármely szakában! A luxus pedikűr ezek mellett kiegészül egy bőrtàpláló pakolással!