Esztétikai pedikűr

A lábfürdő után eltávolítom a felesleges bőrkeményedést! Ezt követi a körmök rövidítése, megformázása! Befejezésként pedig, frissitő krémezést kapnak a lábak!

Spa pedikűr

Az aroma spa lábfürdőt követi, egy tengeri sós lábradírozás a kiválasztott illattal! Ezután következik a bőrkeményedések eltávolítás, körmök rövidítése formázása! Befejezésként, 10 perces frissítő lábmasszázs! Majd jöhet a lakkozás vagy tartós lakkozás (lakkzselé) igény szerint!

Luxury pedikűr

Az aroma spa lábfürdőt követi, egy tengeri sós lábradírozás a kiválasztott illattal! Ezután következik a bőrkeményedések eltávolítás, körmök rövidítése formázása! 10 perces frissítő lábmasszázs után pedig egy mélyhidratáló pakolásban pihen a láb, szintén 10 percig, ami varázsaltosan puhává teszi a bőrt! Majd jöhet a lakkozás vagy tartós lakkozás (lakkzselé) igény szerint!

Problémás pedikűr

Fertőtlenítős vízben történő lábfürdő után eltávolítom a bőrkeményedést a talpról, esetlegesesen a tyúkszemet is (ha van)! Majd jöhet a körmök rövidítése, formázása és az adott probléma kezelése pl: benőtt vagy gombás köröm! Problémás körmök esetén, a lakkozás nem lehetséges!

Lábunk egy életen át jó szolgálatot tesz, annak ellenére, hogy teljes testsúlyunk ránehezedik, egy életen át fáradhatatlanul teljesíti feladatát. Sajnos nem egyszer csak akkor fordítunk ápolására kellő figyelmet, ha arra már valóban szükség van. Nyáron nagyobb gondot fordítunk a szőrtelenítésre, a bőrápolásra, s a megfáradt lábfej gondozására, télen azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről a kevésbé láttatott testrészről. Változtassunk hozzáállásunkon, s ápoljuk ezentúl télen is hatalmas odafigyeléssel! Kényeztessük, kúráljuk megfáradt végtagjainkat, s ha lehetőség adódik pihentessük kicsit őket: dobjuk le cipőnket, s csapjuk fel az asztalra lábainkat, hogy vérkeringésünk helyreálljon, s fogyasszunk rengeteg folyadékot (főként vizet), hogy a méreganyagokat kimossuk a szervezetből lehetőséget sem adva nekik a lerakódásra!