ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0620/472-1583
E-mail: info@szepsegedre.hu
Web: www.szepsegedre.hu

PROFILOM

Szemöldök styling
Szemöldök laminálás
Szempilla lifting
Szálankénti szempilla hosszabbítás
Smink
Fülbelövés
Cukorgyanta
Klasszikus kezelések

ÁRLISTA

Árlista letöltése (PDF) →

K
OZMETIKUS
2015-től 2018- ig jártam az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumába, ahol jeles osztályzattal végeztem. Már iskolás koromban is dolgoztam, a gyakorlati oktatásom során. Volt szerencsém kipróbálni magam egy belvárosi kozmetikában, de az utolsó másfél évem gyakorlati idejét az iskola belső tanműhelyében töltöttem. Örülök, hogy így alakult, mert mindkét helyen más és más dolgokat tanulhattam.

Tanulóként is nagyon fontosnak tartottam az elméleti felkészültséget, már akkor is azt vallottam, hogy az elméletre épül a gyakorlat és nem fordítva, a mai napig szigorúan ehhez az állásponthoz tartom magam, éppen ezért igyekszem naprakésznek lenni az új technikákkal, hatóanyagokkal, eljárásokkal kapcsolatban, hogy mindig képben legyek.

A kozmetikára nem szakmaként, hanem hivatásként tekintek, olyan, mintha a másik felem lenne. Ha három szóban kéne megfogalmaznom az alapelveimet, azok a következők lennének: Minőség, személyre szabottság, maximalizmus. Elengedhetetlennek tartom a bőr külső ápolását, de teljes meggyőződéssel vallom, hogy a belső egyensúly megteremtésének hiányában a külső ápolás nem elegendő. A saját bőröm és egészségem útján tapasztaltam meg, hogy a hormonok egyensúlya mennyit is számít a szépségápolásban. Alapvető ötleteim mindig vannak az életmód irányításának tekintetében is. Igyekszem azon lenni, hogy szakmai tanácsaimmal minden vendégemet a lehető legszemélyreszabottabban tudjam a sikerhez vezető úton terelni, miközben támogatom bőrüket kívülről is. El sem tudom képzelni a munkámat alaposság, precizitás és egyediség nélkül.

Fő „politikáim” között szerepel cukorgyanta és annak használata. Nagyon komoly fizikai munkává is tud válni a cukorgyanta, de ettől függetlenül nagyon élvezem és szeretem. Lehet, hogy a távoli múltba nyúlnak vissza a gyökerei, mégis nagyon hatékony. Mindenkinek ajánlom. A kezeléseket illetően mind az aknés, szeborreás bőrű vendégeimnek szeretnék mentsvár lenni, valamint az érett bőrű vendégeimnek is szeretnék segíteni abban, hogy az elmúlást ne csak kívülről tartsam kordában, hanem az arról alkotott felfogást is megfelelő határok közé szorítsam. A kezeléseken belül vagy azoktól függetlenül nagyon szeretek masszírozni, hiszek abban, hogy az érintés révén adhatok át pozitív energiákat. Meghazudtolnám önmagam, ha nem ügyelnék arra, hogy tőlem mindenki tökéletesen formázott szemöldökkel távozzon, valamint a szemeket keretező szempillák is hangsúlyosabbá váljanak, akár egy liftingelés vagy természetes hatású műszempilla építés által.

Ha a bemutatkozásom alapján megtalálta azt, akire szüksége van, kérem, keressen bizalommal.