ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0670/633-6392
E-mail: rebeka.sinko@gmail.com
Instagram: sinkonails

PROFILOM

Hagyományos/Francia manikűr
Kombinált manikűr
Orosz manikűr
Japán manikűr
Klasszikus gél lakk
Modern gél lakk
Műköröm építés-töltés

ÁRLISTA

Árlista letöltése (PDF) →

M
ANIKŰR, MŰKÖRÖMÉPÍTÉS
Pàlyàm elindulásàt saját élményeim ösztönözték, mivel szerettem volna magamon segíteni: valami megoldást talàlni arra, hogy leszoktassam magam a körmeim piszkálásáról, esetenkénti rágásáról is. Mikor igénybe vettem az első manikűrös segítségét, sajnos azt tapasztaltam,hogy nagyon sokszor nem bírta ki a 3-4 hetet az elkészített köröm és sokszor nem is azt kaptam,amit szerettem volna. Emiatt elmentem egy négy alkalmas műkörmös oktatásra,hogy meg tudjam csinálni a saját körmeimet. Itt szereztem egy oklevelet és rájöttem,hogy ezzel szeretnék foglalkozni,mert úgy gondoltam,van érzékem hozzá.

A Crystal Nails Elite Körmösakadémián végeztem el az OKJ-s képzést, 2019 decemberében fejeztem be a tanfolyamot. Kézápoló és műkörömépítő lettem.
Azóta több továbbképésen is részt vettem,mint például orosz manikűr és díszítő tanfolyamok,babyboomer képzés. Szinte csak Crystal Nails termékekkel dolgozom,szerintem elengedhetetlen a minőségi alapanyag a jó minőségű munkához.
Ebben a szakmában fontosnak tartom,hogy naprakész legyek,ezért folyamatosan járok továbbképzésekre és mindig figyelem,milyen újdonságokat hozhatok nektek.
A műköröm szerintem egy ékszer, amit büszkén kell tudnod viselni. Pont emiatt én azon fogok dolgozni, hogy elégedetten távozhass tőlem.

Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran!