ELÉRHETŐSÉGEIM

Tel: 0630/391-3283

PROFILOM

Hagyományos kozmetikai kezelések
Lézeres mezoterápia →
AGE ATTRACTION

K
OZMETIKUS
Közel 7 év katonai szolgálati viszony után a gépkarabélyt krémekre és sminkecsetekre cseréltem.
A két pálya közel sincs köszönő viszonyban egymással, mégis több a közös pont, mint azt először gondolnánk. Szerintem mindkét területen nagyon fontos az alázat, a pontosság és a megbízhatóság.

A honvédség kötelékébe nem saját akaratomból, hanem szüleim hatására vonultam be 2010-ben, ahol egy 3 és fél hónapos alapkiképzéssel indult a katonai pályám. Bár nem ez volt az álmom, nem állt tőlem messze ez a férfias hivatás:

Már óvodában is a kisautókkal – azon belül is egy traktorral –és játék katonákkal, rendőrökkel játszottam, szerettem a fiús a játékokat.

Kétszer 1 évet töltöttem békefenntartó misszióban ENSZ katonaként, Cipruson (UNFICYP).
Szolgálati időm utolsó évében is épp külszolgálatot teljesítettem, mikor egy nem várt élethelyzet miatt megérett benne a döntés, hogy átgondoljam és újraépítsem életem.

Nehezen, de meg kellett hoznom azt a döntést, hogy leszerelek és meglépem egy olyan régi álmom, amiről nem is tudtam, hogy valójában az.

A misszió ideje alatt már a táborban is festettem a katonanő társaim szemöldökét, szempilláját, de ha jobban belegondolok, mindig is szerettem más lányokat, hölgyeket megszépíteni. Imádtam a csillogást a szemükben, mikor tükörbe néztek egy általam elkészített sminkben vagy frizurában.

A hazatérésem után, leszerelésem követően, utam egyből a budapesti Corvin köz Oktatási Központba vezetett.

A szakma legjobbjaitól tanulhatott és itt figyelt fel tehetségemre Rácz Dóra Európa bajnok sminkes és mesterkozmetikus.

Hetente két alkalommal Budapesten – már másfél éve – és mellette Kecskeméten indítottam saját vállalkozást.

Nem tudnék 1 kedvencet kiemelni! Szeretem az anti-aging kezeléseket, mert nagyon látványos eredményeket lehet elérni egy jól felépített hatóanyag kombinációval. Imádom az arctisztítást is, hétköznapi nevén a nyomkodást. Persze ott van a sminkelés is, ami egész kislány korom óta szerelem!

Ex katonaként nagyon maximalista vagyok, a tökéletességre törekszem munkámban és a vendégeimmel való kapcsolatomban is.

Szeretem, ha mindenki számára egy kellemes, pihentető és feltöltődő élmény a nálam töltött idő!